0 Läs mer >>
 
2 port. 1 Tim.
 
Ingredienser
 
Rispapper, 6 ark, finns på ica
18 tigerräkor
1 näve spenat
1/2 mango
1 näve chilinötter
sweet chilisås
 
Morotspuré:
5 morötter
1/2 burk kokosmjölk
1 msk currypaste (grön eller röd)
 
 
1. Skala och koka morötterna ca 10 min tills dom är mjuka. Mixa med kokosmjölk och paste till puré och smaka av med salt och peppar.
 
2. Stek räkorna och smaksätt med sweet chili
 
3. Fyll en djup tallrik med varmt vatten och doppa rispapperna.
 
4. Ta ett ark, lägg puré i botten, på med risnudlarna sen spenat efter de mango, lägg på 3-4 räkor och toppa med lite krossade chilinötter, vik ihop som ett kuvert, sidorna först, sen botten och rulla ihop. 
 
Servera med soja och valfri dip. tex mangoraja.
 
8/10

Rispappersrullar att ...